Saturday, March 31, 2012

Hati-hati ketika menulis entri di blog!

Assalamualaikum!

Sekarang ni macam-macam benda boleh jadi. Silap tulis sikit je kena saman. Salah tulis sikit je kena sumpah. Perghhhh. Takut pulak aku dengar. KLIK DI SINI!!!!

So, untuk mengelakkan daripada terkena saman dan juga sumpahan, tak payah lah nak tulis pasal orang lain. Lebih-lebih lagi cerita-cerita yang melibatkan retisss dan jugak ahli politik. Senang cerita just tulis je pasal diri kita kat blog. Takde siapa pun nak marah, takde siapa pun nak usik, takde siapa pun nak kacau. Takkanlah kau nak menggatal saman diri sendiri pulak?

Okay, PESANAN INI UNTUK DIRI AKU SENDIRI JUGAK! Gasaklah, aku nak tulis pasal apa tentang diri aku kat blog ni? Kalau aku ni retisss takpe lah jugak nak tulis pasal diri aku kat blog. Sekarang ni ada ke orang nak baca kalau aku tulis pasal diri aku kat blog ni?

Sekian.Bye!

7 comments:

azri johan said...

betul tu. bahaya gila sekarang ni. sebab tu aku tulis pasal tech je now

Jemput singgah blog Azri.My

NAL said...

advice yg sgt berguna..perlu sentiasa alert.. ^^

Askrie Hishamuddin said...

Azri, betul-betul!

Nal, thanks :) betul!

June Md Fouzi said...

Tak tulis tentang artis pun boleh kena saman sebab saya pernah tulis entry pasal budak2 kelas siap letak gambar tp ada sorang bdk kelas ni dia tak suka gambar dia tersebar la kononnya. Lol nak saman sbb letak gambar dia. Terpaksa la delete gambar.

Askrie Hishamuddin said...

June Md Fouzi, omggg. really? Kawan you tu bajet retisss lettew. haha. Annoyingnyee. hehe

June Md Fouzi said...

Hahaha sangat bajet!

Askrie Hishamuddin said...

June Md Fouzi: heee =.='