Friday, May 25, 2012

Askrie Hishamuddin mencari bloglist!

Assalamualaikum!

Dah lama tak buat segmen dalam blog ni. Rasa rindu pulak nak buat segmen. Jadi, untuk melepaskan kerinduan tersebut, aku dengan rasa penuh bangga di dalam dada akan menganjurkan segmen "Askrie Hishamuddin mencari bloglist!"

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog ini, like fan page Askrie Hishamuddin.

2. Buat satu entri khas "Askrie Hishamuddin mencari bloglist!"

3. Di dalam entri tersebut korang harus melengkapkan ayat ini "Saya ingin menjadi bloglist Askrie Hishamuddin kerana ... (nak tulis dalam bentuk karangan boleh, dalam bentuk point pun boleh)

4. Jangan lupa linkkan blog Askrie Hishamuddin dalam entri blog korang supaya blogger-blogger lain yang berminat nak join tak susah-susah cari blog Askrie Hishamuddin ni.

5. Dah publish entri tersebut, korang masukkan link blog korang dalam ruangan komen di bawah ini.

Sekiranya korang tidak mematuhi syarat-syarat penyertaan, secara automatik, penyertaan korang akan disqualified dengan jayanya.

Senang je kan? So, tunggu apa lagi? Jom la join! Tarikh tutup penyertaan 10 Jun 2012.

Sekian.Bye

2 comments:

Cik Jajika said...

Kalau tak ada FB, macam mana nak like fan page? So, boleh tak join? hehe

Askrie Hishamuddin said...

Takde fb? takpe2, asalkan follow blog ni dah la :)