Saturday, July 7, 2012

Cuti panjang sudah habis la berok!!!

Assalamualaikum!

Nampaknya tak sampai sebulan je lagi aku akan mula mendaftar di UNiKL dalam jurusan Bachelor of Administration (Hons) In Islamic Finance. Fuhhh.. berdebarnya rasa hati ini nak kena sambung study balik. Dah lama tak rasa stress belajar, stress buat assignment, stress dengan lecturer, stress dengan kawan-kawan, stress dengan diri-sendiri dan bermacam-macam stress lagi. Bayangkan selama 7 bulan ini aktiviti aku ialah makan, online, tidur, lepak, makan, online, tidur, lepak, shopping (kalau cheque blog sampai rumah LOL).

Dalam masa 7 bulan ni jugak memang tak dapat dinafikan aku agak aktif berblogging. Hari-hari nak menulis je kejanya sampai blog masuk magazine In-Trend gittewww! Kau ado? haha. *sorry, takbur kejap. Maklumlah, 7 bulan duduk rumah je takde buat apa-apa blogging je la kejanya. So, lepas ni start sambung degree aku rasa aktiviti berblogging aku mungkin akan berkurangan. sob2. sedihnyaaaaaaa mesti takde siapa yang nak baca dan menjenguk blog ni dah kan? sedih gandaan 2 uwaaaaaaa. *suka over!

Padahal PTPTN, Dokumen Pendaftaran semua belum settle lagi ni. Inilah dia tabiat aku yang memang tak boleh diubah sejak dari dulu lagi. Suka sangat menangguh kerja padahal tak sampai 3 minggu je lagi nak daftar. Oh ye, ini merupakan kali pertama aku seumur hidup aku settlekan sendiri dari bab bayar yuran, isi borang pendaftaran blablabla semuanya sendiri tanpa mengharapkan emak aku. *bangga kejap

Okay, tak menarik betul entri aku kali ni haha. Oleh itu, aku kategorikan entri ini sebagai entri syok sendiri. Kesian kat korang terpaksa baca entri luahan perasaan ni. sob2.

Sekian.Bye!

10 comments:

kie said...

lepas nie kene tumpukan study lah plak yeaa

Akmal Hadi said...

kalau ada masa update la bro..huhu

Askrie Hishamuddin said...

kie - yup InsyaAllah :)

Askrie Hishamuddin said...

Akmal Hadi - InsyaAllah, kalau ada masa lapang :)

.........cP~ said...

Salam.

Belajar elok2. Heheh. Macam rindu pulak nak belajar.

Askrie Hishamuddin said...

cP - wassalam, insyaAllah, will do the best! :)

Boni JLL3 said...

pergh!!! best tu dapat masuk majalah in-trend

NAL said...

lepas ni kena fokus kpd pelajaran dulu la..all the best..
NAL bulan 9 ni bru smbg degree :)

Askrie Hishamuddin said...

Boni JLL3 - hehe, keluaran bulan Jun ari tu :)

Askrie Hishamuddin said...

Nal - good luck to you too :)