Friday, March 15, 2013

DiGi Easy Prepaid Blogbuster campaign!!

Assalamualaikum!

Rasanya ramai blogger yang dapat campaign ni menerusi nuffnang. Terima kasih nuffnang sebab bagi peluang kat aku untuk menyertai campaign ni. Ni kira first time aku dapat campaign daripada nuffnang selama hampir 2 tahun aku menggunakan nuffnang. Weee.. Lama jugak tu.

Walaupun syarat-syaratnya agak remeh dan leceh bagi aku, ye lah nak kena buat video campaign bagai memang aku 'reti' kan. Last buat advetisement masa aku di KPM dulu untuk sebjek Advertising & Promotion. Hewhewhew.

Dalam-dalam leceh dan remeh pun sampai tiga advertisement aku buat. Hewhewhew. Tapi, simple je nok! Nak upload kat sini pun malu habaq hang. But for now, status video-video yang aku submit masih pending. Harap-harap lah kesemua video yang aku upload dapat approval. Nanti dapatlah korang tengok video-video yang aku buat hasil kreativiti aku kat dalam ruangan iklan nuffnang dalam blog ni.

Okay, sekian laporan daripada saya. Hewhewhew

2 comments:

Rima Alliq Entertainment said...

kira ok la ada hantar.saya x hantar pun video tu. maklumla bukan retis huhu

Mieya Atiera said...

Good luck :)