Sunday, February 26, 2012

Jom terjah blog diorang!

Assalamualaikum!

Kali ni aku nak promote dua blog yang menarik untuk dibaca. Blog pertama milik Nabila Medan. Blog yang bagi aku sangat girlish dan comel. Serba pinky gittewww.. Dan yang paling penting blog Nabila Medan ni sangat kemas dan tak serabut. Baru berusia 16 tahun uolssss. Ini link blog Nabila Medan


Okay, blog kedua pulak milik Inas Syuhaidah. Blog ini bertemakan warna kelabu. Blog ini pun kemas dan teratur. Yang paling penting sekali, blog Inas Syuhaidah ni tak berat macam sesetengah blog yang lain yang padat dengan advertisement dan widget. Thumbs Up! Ini link blog Inas Syuhaidah.


Korang pun nak blog korang di'review'? Jangan malu-malu, jom lah sertai segmen INI. Jomlah berkongsi link blog korang dengan aku. Dah lama tak blogwalking blog-blog orang ni.

Sekian.Bye!

4 comments:

Inas Syuhaidah said...

Terima kasih sudi promote . :) . Happy blogging .

Askrie Hishamuddin said...

Ur most welcome Inas Syuhaidah! :)

Nabila Medan said...

wah! tengs sbb sudi review blog nabila :')

Askrie Hishamuddin said...

Nabila Medan, sama-sama!