Saturday, February 25, 2012

Nak promote blog korang!


Assalamualaikum.

Dah lama rasanya tak blogwalking blog orang. Yang aku tahu update blog lepas tu publish lepas tu shut down laptop. Gila tak mencabar langsung hidup aku. Ye dok? Jadi, dikesempatan yang ada ni aku nak baca blog-blog korang semua. Tapi, ada syarat-syaratnya jugak.

1. Follow blog ini / like fanpage Askrie Hishamuddin

2. Buat satu entri khas mengenai "Blogwalking & Promote!"

3. Dalam entri tersebut korang masukkan jugak gambar di atas tu. Ala, gambar aku yang bajet ala-ala model Janice Dickinson Model Agencies kat atas tu dan linkkan pada gambar tersebut ke blog aku ni.

3. Dalam entri tersebut korang letakkan link entri blog korang yang korang rasa paling menarik bagi korang!

4. Dah siap publish entri tersebut masukkan link entri korang di ruangan komen di bawah.

Jom la join. Dah lama tak blogwalking ni. Kalau aku dah baca blog korang, aku akan promote blog korang dalam entri yang baru nanti.

Sekian.Bye!

12 comments:

Nabila Medan said...

saya join?
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/blogwalking-promote.html

Inas Syuhaidah said...

Join .

http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/02/blogwalking-promote.html

Rozuan Ismail said...

wan join..

http://kringg.blogspot.com/2012/02/blogwalking-promote.html

Yumida said...

join:

http://umikasum.blogspot.com/2012/02/blogwalking-promote.html

jal said...

join...
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/blogwalking-promote.html

che'pi said...

yuhuuuu.....
i'm joining in....

http://chepifirdaus.blogspot.com/2012/02/blogwalking-promote.html

Mohamad Hanafi said...

menyertai
http://hanafisjourney.blogspot.com/2012/02/blogwalking-promote.html

NAL said...

Lupa lak nk komen..

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/02/blogwalking-promote.html

.........cP~ said...

Kalau follow blog tapi tak like fanpage boleh ke?

Askrie Hishamuddin said...

ala, bukannya susah pun nak klik like fanpage tu :)

GIFFARINE said...

anda boleh download komik n majalah free
sucikan hati dgn ayat potongan ayat al-quran n hadis
dptkan 7 ebook yg sgt bermanfaat utk hidup yg berkualiti
dgr lagu2 hit tnpa henti
ketahui waktu solat
hanya di http://duniagiffarine.blogspot.com/

huzairi mat sanu said...

Assalamualaikum..tumpang ye

www.abcendol.com