Monday, March 19, 2012

Aku kawan dengan hotstuff je. Aku tak kawan dengan orang macam kau!

Assalamulaikum!

sumber: facebook

Aku rasa macam nak muntah darah je baca post daripada Eishh Hoi ni. Apa lah sangat dengan gelaran 'hot' tu. Dato' Siti Nurhaliza yang popular satu Asia pun tak pernah bangga diri dan gelar diri dia 'hotstuff' ke apa. Padahal satu Asia kenal dia. Eishh Hoi ni siapa? Malu lah sikit dengan diri sendiri. Memalukan sungguh. KLIK DI SINI!!!

Updated: Eishh Hoi katanya sudah pun meminta maaf atas keterlanjuran beliau menulis post di atas. Alhamdulillah. Baguslah sedar diri. Kalau tak sedar jugak diri tak tahu lah nak cakap macam mana dah dengan budak-budak zaman sekarang ni.

Sekian.Bye!



6 comments:

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

ekceli bende nie dah setle pun . Eishh Hoi dah mintak maaf .

Askrie Hishamuddin said...

Sharifah Salwa, ye ke? Alhamdulillah, bagus lah kalau macam tu :)

Valsonz said...

misleading tol says.com kau ni... ble report tau

Askrie Hishamuddin said...

Valsonz, sorrryyyyy :'( jangan la report. saya menganggur je :( sobsob. LOL

Eyka said...

bise laa kurg kasih syg lettew~ haha:P

Askrie Hishamuddin said...

Eyka, kemungkinan besar boleh jadi. haha :)