Thursday, July 5, 2012

Jom bergelak ketawa dengan koleksi jenaka Ustaz Azhar Idrus (UAI)!

Assalamualaikum!

Aku yakin rata-rata yang sedang membaca blog ini mesti kenal dengan Ustaz Azhar Idrus kan? Ustaz Azhar Idrus ni memang terkenal dengan jenaka semasa memberikan ceramah agama supaya orang-orang yang mendengar ceramah beliau tak bosan. Ye lah, kalau ceramah meleret je dari awal sampai habis siapa yang nak dengar kan?

Dalam entri kali ni aku nak berkongsi dengan korang koleksi-koleksi jenaka Ustaz Azhar Idrus yang aku ambik dari laman sesawang twitter!


Follow @JenakaUstAzhar di twitter untuk membaca tweet-tweet lain.

Sekian,Bye!

6 comments:

NAL said...

nice sharing..walaupun lawak tetapi penuh makna..

Askrie Hishamuddin said...

Nal, agreed! :)

Aishah Jahirah said...

ustaz sempoi...jawapan ttp berlandas hukum cuma cara penyampaian yg bersahaja.
p/s:actually lgg is my hometown...;)

★M裏 Èlêêñ★ said...

ramai orang yang tak suka dgn cara penyampaian dakwah nye..but i like his style! great...wehuuu....nice entry..

Ahmad Zarif said...

terus nak follow die. haha..

Askrie Hishamuddin said...

Aishah Jahirah -yup2, ye ke? wahh, sekampung la kita :)

miss eleen - me too. thanks :)

Ahmad Zarif - hehe :) thanks